Bucuria cadourilor de Craciun

Bucuria cadourilor de Craciun

– Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun?

Raspunsuri sunt multe, variate, care mai de care mai entuziasmate. Fiecare copil isi doreste ceva, are o lista pe care o scrie cu rabdare si o trimite lui Mos Craciun. Scrisoarea ajunge departe, tocmai in Laponia, unde un spiridus voios si energic i-o citeste lui Mos Craciun.

Mosul stie ca copilul a fost cuminte. Pentru ca indiferent cat de multe nazdravanii ar fi facut el, sunt lucruri marunte in fata unei taine atat de mari si frumoase, cum este taina Craciunului.

Asa ca Mosul, pregateste an de an o multime de cadouri pentru copiii care ii scriu.

Le pune in sanie, si porneste la drum. Calatoreste si calatoreste si multa treaba are distribuind cadourile pentru fiecare.

Bradutii asteapta cu nerabdare, asa cum asteapta si copiii, sa primeasca cadourile de Craciun!

Cel mic pregateste biscuiti si lapte, pe care le lasa langa bradut. Cand ajunge, Mosul le mananca zambind, pune cadourile si pleaca, atent sa nu fie surprins de copil!

In dimineata de Craciun, cel mic fuge la bradut, cu ochi mari si veseli si cu manute mici si zglobii. Hartia zboara in toate directiile, dezvaluind cadourile de Craciun. Cand asteptarea a trecut si cadourile au fost desfacute, ramane BUCURIA, Bucuria cadourilor de Craciun! Insoteste cadourile de Iubire si ele vor fi primite cu Bucurie!

– Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun?

– Bucuria!

Articol scris de www.iubestetiunicitatea.ro 🌸🌿

Share me:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu
×

Cart