LUDOTECH - educație în familie

Magazinul Ludotech a luat nastere din dorinta de a oferi parintilor, educatorilor si profesorilor materiale educationale care vin in intampinarea nevoilor de dezvoltare ale copiilor.

V-am pregatit asadar carti pentru adulti,  carti pentru copii, carduri educationale, carti Usborne, reviste, jucarii STEM (Science, Technology, Engineering, Maths), jucarii din lemn, jucarii din materiale textile si produse pentru miscare si echilibru.

Le-am selectonat pe toate cu multa atentie, astfel incat sa va putem oferi produse deosebite, de inalta calitate. Privilegiem materialele naturale, in culori placute, potrivite celor mici. Mare parte dintre furnizorii nostri sunt producatori locali, printre ei aflandu-se si mamicile din comunitatea Work at Home Moms. Sustinand magazinul nostru, sustineti producatorii locali care isi mestesugesc cu dragoste produsele. Iar noi vi le oferim cu mult drag! Am adunat o gama variata de produse si permanent cautam sa ne imbogatim magazinul cu mici minuni pentru cei mici, dar si pentru parinti.

Din respect pentru viziunea furnizorilor fata de produsele lor, imaginile si descrierile prezentate pe site, le apartin. Va rugam sa luati in considerare, ca pentru unele produse, cum ar fi produsele realizate manual, imaginea produsului real poate diferi un pic fata de fotografie (ne referim la mici diferente de culoare, pe care ecranul digital le poate reda diferit).

Foarte multi dintre clientii nostri apreciaza faptul ca produsele cumparate de la Ludotech incurajeaza timpul petrecut in familie, jocul si voia buna, optimismul si educatia in familie!

Magazinul Ludotech este indragit de parinti, de educatori si de profesori. Dar mai ales este indragit de cei mici, beneficiarii directi ai produselor noastre!

Organizam si evenimente, ateliere creative si educative impreuna cu colaboratorii nostri. De asemenea, ne innoim frecvent gama de produse!

Va invitam sa va inscrieti la newsletter-ul Ludotech si sa dati like paginii noastre de facebook pentru a fi la curent cu noile evenimente si pentru a afla despre cele mai noi produse! Va multumim!

Close Menu
×

Cart