Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Atelier de creat frunze colorate

26 octombrie 2018 @ 6:30 pm - 7:20 pm

Ce ați spune dacă am putea sa ne facem propriile frunze, colorate și vesele și sa le agățam pe crenguțe, cu care sa decoram colțul nostru linistit de acasă?

Ne jucam cu ața colorata, cu carton și creioane colorate și cântam despre toamna darnica și prietenoasa :)

Dată: 26 octombrie
Ora: 18:30-19:20
Înscrieri:
Număr de participanți: minim 5 perechi părinte – copil, maxim 10 perechi.
Cost: 50 lei
Atelierul este adresat copiilor de 3-6 ani.

Despre Roxana:
Mă numesc Roxana Leotescu, am 34 ani, sunt de profesie regizor de film. Am absolvit așadar o facultate de arte (Cinematografie- regie de film, 2007), lucrez din 2005 pe platourile de filmare, înconjurată de oameni cu înclinații artistice și foarte talentați. Profesia mea mi-a modelat în timp și simțul estetic, iar contactul cu copiii de toate vârstele m-a apropiat atât de nevoile lor, dar m-a învățat cu precădere să comunic cu ei, prin jocuri adaptate vârstei și prin încurajarea exprimării lor emoționale și artistice. Am început de la începutul anului să susțin ateliere creative cu copiii, folosind cu precădere materiale naturale, încurajând explorarea și stimularea de la vârste mici. Îmi place să îi ascult și să ii ajut, să le vorbesc și să creăm conexiuni puternice, alături de părinții lor. Cred în puterea copilăriei, o lume aparte și plină de bucurie, cred că lor, copiilor, e nevoie să le dăm aripi și zâmbete.

Vă așteptăm!

Rezervare pentru "Atelier de creat frunze colorate"

Notă: formularul respecta normele GDPR in domeniu. Datele completate sunt folosite strict in procesul curent de rezervare al evenimentului, nu sunt stocate si nu sunt difuzate la terti.

Detalii

Dată:
26 octombrie 2018
Oră:
6:30 pm - 7:20 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:

Loc de desfășurare

Sediul Ludotech
Intrarea Scoala Herastrau, 1c, corp B, București 030167, România
Bucuresti, România
+ Hartă Google
Telefon:
+4 0725 086 766
Sit web:
https://www.ludotech.ro/
Close Menu
×

Cart