Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Atelier de creat zâne

9 octombrie 2018 @ 6:30 pm - 7:20 pm

Crezi in zâne? Spune repede ca da! Și dacă crezi, bate din palme și hai cu noi sa facem o mică magie și sa dam viața unor zâne bune, vesele și aducătoare de noroc :)
Le puteți agata la fereastra sau le puteți dărui cu gânduri bune, prietenilor.

Data: 9 octombrie 2018
Ora: 18:30- 19:20
Înscrieri:
Vârstă recomandată: 3-6 ani
Tarif: 50 lei un copil şi un adult

Despre Roxana:

„Mă numesc Roxana Leotescu, am 34 ani, sunt de profesie regizor de film. Am absolvit așadar o facultate de arte (Cinematografie- regie de film, 2007), lucrez din 2005 pe platourile de filmare, înconjurată de oameni cu înclinații artistice și foarte talentați. Profesia mea mi-a modelat în timp și simțul estetic, iar contactul cu copiii de toate vârstele m-a apropiat atât de nevoile lor, dar m-a învățat cu precădere să comunic cu ei, prin jocuri adaptate vârstei și prin încurajarea exprimării lor emoționale și artistice. Am început de la începutul anului să susțin ateliere creative cu copiii, folosind cu precădere materiale naturale, încurajând explorarea și stimularea de la vârste mici. Îmi place să îi ascult și să ii ajut, să le vorbesc și să creăm conexiuni puternice, alături de părinții lor. Cred în puterea copilăriei, o lume aparte și plină de bucurie, cred că lor, copiilor, e nevoie să le dăm aripi și zâmbete”

Vă aşteptăm!!

*Va rugam sa confirmati inscrierea cu minim 12 ore inainte de eveniment, va multumim de intelegere!
*Disclaimer: Ludotech isi rezerva dreptul de a anula sau amana evenimentul in cazul in care nu se formeaza grupa minima de participanti sau din alte considerente obiective.
*participarea la atelier, aduce o ora de joaca gratuita in centrul nostru inainte de eveniment!

Rezervare pentru "Atelier de creat zâne"

Notă: formularul respecta normele GDPR in domeniu. Datele completate sunt folosite strict in procesul curent de rezervare al evenimentului, nu sunt stocate si nu sunt difuzate la terti.

Detalii

Dată:
9 octombrie 2018
Oră:
6:30 pm - 7:20 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:

Loc de desfășurare

Sediul Ludotech
Intrarea Scoala Herastrau, 1c, corp B, București 030167, România
Bucuresti, România
+ Hartă Google
Telefon:
+4 0725 086 766
Sit web:
https://www.ludotech.ro/
Close Menu
×

Cart