Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Atelier de decorat dovleci, 3-5 ani

5 octombrie 2018 @ 6:30 pm - 7:20 pm

Împodobim cei mai frumoşi şi năzdrăvani dovleci, ne îmbunătăţim abilităţile motrice şi de atenţie, punem imaginaţia la treabă şi dezvoltăm simţul estetic.

Toate materialele de lucru incluse. Dovleceii vor pleca în căsuţele copiilor.

Data: 5 octombrie
Ora: 18:30 – 19:20
Vârsta recomandată: 3-5 ani
Tarif: 55 lei un copil şi un adult
Înscrieri:

Despre Roxana:

Mă numesc Roxana Leotescu, am 34 ani, sunt de profesie regizor de film. Am absolvit așadar o facultate de arte (Cinematografie- regie de film, 2007), lucrez din 2005 pe platourile de filmare, înconjurată de oameni cu înclinații artistice și foarte talentați. Profesia mea mi-a modelat în timp și simțul estetic, iar contactul cu copiii de toate vârstele m-a apropiat atât de nevoile lor, dar m-a învățat cu precădere să comunic cu ei, prin jocuri adaptate vârstei și prin încurajarea exprimării lor emoționale și artistice. Am început de la începutul anului să susțin ateliere creative cu copiii, folosind cu precădere materiale naturale, încurajând explorarea și stimularea de la vârste mici. Îmi place să îi ascult și să ii ajut, să le vorbesc și să creăm conexiuni puternice, alături de părinții lor. Cred în puterea copilăriei, o lume aparte și plină de bucurie, cred că lor, copiilor, e nevoie să le dăm aripi și zâmbete.

Vă aşteptăm!

Rezervare pentru "Atelier de decorat dovleci, 3-5 ani"

Notă: formularul respecta normele GDPR in domeniu. Datele completate sunt folosite strict in procesul curent de rezervare al evenimentului, nu sunt stocate si nu sunt difuzate la terti.

Detalii

Data:
5 octombrie 2018
Timp:
6:30 pm - 7:20 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,

Loc de întâlnire

Sediul Ludotech
Intrarea Scoala Herastrau, 1c, corp B, București 030167, România
Bucuresti, România
+ Harta Google
Telefon:
+4 0725 086 766
Sit web:
https://www.ludotech.ro/

Altele

grupa de varsta
3-5 ani
Close Menu
×

Cart