Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Atelierul de slime (4-12 ani)

21 octombrie 2018 @ 6:30 pm - 7:30 pm

Gumos, pufos sau gelatinos, colorat, cu sclipici sau alte accente vizuale, slime-ul e jucăria perfectă pentru explorarea abilităților senzoriale și nu numai :)

Un atelier distractiv care îi încântă pe copii, le dezvoltă creativitatea, îndemânarea, concentrarea și capabilitatea, oferindu-le o experiență foarte plăcută, atât ca proces de lucru, cât și la nivel tactil.

În plus, copiii rămân cu bucuria și satisfacția că și-au creat singuri o jucărie așa cum le place și cu care se pot juca oricând :)

Data: 21 oct. de la ora 18.30
Inscrieri:
Durată: 1 oră
Ce facem: 2 slime-uri diferite de fiecare
Preț: 40 RON/copil, include materialele
Vârstă recomandată: 4-12 ani +

*Copiii sub 5 ani e nevoie participe însoțiți de un adult
Ținută recomandată: sugerăm haine care se pot murdări, în special pentru cei mai mici.

Rugăm părinții să aducă 2 recipiente cu capac drept căsuțe pentru slime (borcănele sau cutiuțe de plastic). Ideal e să refolosim ce avem prin casă.

Altfel, vom adăposti slime-urile temporar în pahare de plastic.

Despre facilitatorul atelierului:
Mă numesc Bianca Niță, sunt unul dintre autorii și ilustratorul cărții „Miracol în Lumea Emoțiilor” și fac parte din echipa Asociației Micile Emoții Mari. Am un copil interior foarte jucăuș, iubitor de frumos și explorări creative, așa că ideea acestui atelier a pornit ca o provocare personală și s-a dezvoltat natural, văzând bucuria pe care le-o aduce copiilor această jucărie creată cu mânuțele lor. Menționez că acest atelier este și despre încercări, dar și despre cum putem repara lucrurile atunci când nu ies cum ne dorim – pentru că rareori lucrurile noi ne ies de prima dată. Important e să fim deschiși, să ne jucăm, să ne ajutăm unii pe ceilalți – să film elastici (în gândire), cam ca un slime 😊

Vă așteptăm cu drag și chef de joacă! :)

*Va rugam sa confirmati inscrierea cu minim 12 ore inainte de eveniment, va multumim de intelegere!

*Disclaimer: Ludotech isi rezerva dreptul de a anula sau amana evenimentul in cazul in care nu se formeaza grupa minima de participanti sau din alte considerente obiective.

*Ludotech va ofera o ora gratuita de joaca înainte de eveniment!

Bune practici la Ludotech :)

– vă reamintim că înscrierea și confirmarea locului la ateliere se fac DOAR pe mail: și DOAR cu minim 12 ore înainte de eveniment

– în caz că nu se formează grupa minima, cu 12 ore înainte, ne rezervam dreptul de a amâna evenimentul

– în cazul plăților în avans, returnarea banilor se face doar dacă se anunță neparticiparea cu minim 48 ore în avans

– în cazul locurilor rezervate, confirmate și cu plata stabilită la momentul începerii atelierelor, vă rugăm să ne anuntați cu 12 ore înainte dacă nu mai puteți participa, astfel putem confirma altei persoane de pe lista de așteptare.

– facem apel la bună înțelegere și empatie și vă reamintim că nu putem primi în sălile de activități copii care au contactat boli virale/contagioase (răceala cu semne de tuse, mucozități, etc) și ne rezervăm dreptul de a restricționa accesul în centru în cazuri cu simptome evidente.

– în cazuri de tuse persistentă, vă rugăm să ne transmiteți avizul epidemiologic eliberat de medicul de familie/pediatru al copilului din care să reiasă că este apt pentru intrarea în colectivitate.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la joacă!

Rezervare pentru "Atelierul de slime (4-12 ani)"

Notă: formularul respecta normele GDPR in domeniu. Datele completate sunt folosite strict in procesul curent de rezervare al evenimentului, nu sunt stocate si nu sunt difuzate la terti.

Detalii

Data:
21 octombrie 2018
Timp:
6:30 pm - 7:30 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:

Loc de întâlnire

Sediul Ludotech
Intrarea Scoala Herastrau, 1c, corp B, București 030167, România
Bucuresti, România
+ Harta Google
Telefon:
+4 0725 086 766
Sit web:
https://www.ludotech.ro/

Altele

grupa de varsta
4-12 ani
Close Menu
×

Cart