Informatii despre livrare

Stim cat de nerabdatori sunt cei mici. Pentru majoritatea produselor, comenzile sunt prelucrate in ziua primirii si expediate a doua zi prin curier rapid.

(La unele produse, cum ar fi piesele de mobilier sau obiectele personalizate, termenul de livrare este de cateva zile si se comunica prin email. Mentiunile acestea sunt specificate in descrierea de produs.)

Informatii despre plata

Puteti achita online prin LibraPay in momentul plasarii comenzii.

Informatii despre returnarea produselor

Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, notificand in scris, prin e-mail Vanzatorul. Retragerea se poate face fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie sa fie in stare noua (nefolosit) si insotit de toate documentele cu care a fost livrat.

Transportul produsului pentru returnare va fi achitat de Cumparator.

Vanzatorul va inapoia contravaloarea produsului returnat (fara taxele de transport, acestea intrand in cheltuiala Cumparatorului) in termen de 14 zile de la primirea produsului returnat in stare noua, in contul bancar furnizat de Cumparator.

Vanzatorul are dreptul de a refuza produsele uzate sau deteriorate de catre Cumparator, produsele personalizate la cererea Cumparatorului, precum si in situatia in care termenul legal nu a fost respectat.

Close Menu
×

Cart