kituri diy

Start from home – Kituri DIY pentru mămici din categorii vulnerabile

Bună! Cum te simți? Cum te-ai simțit în ultimele luni? Sperăm ca ai trecut ușor prin perioada de distanțare socială! Din păcate, sunt mămici din categorii vulnerabile care au fost afectate. Unor mămici le este greu emoțional, altora financiar… Cu toții resimțim perioada aceasta diferit, fiecare în funcție de specificul său și al circumstanțelor vieții sale. Însa nu suntem singure, suntem împreună! Și pentru ca suntem o comunitate, binele fiecăruia este una dintre prioritățile noastre!

Îți prezentăm campania Start from home

Work At Home Moms, a inițiat campania “Start from home”, finanțata de programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow. Prin campania “Start from home” venim în întâmpinarea mamelor din categoriile vulnerabile, oferindu-le un număr de 102 kit-uri de tip DIY, în încercarea de a atenua impactul socio-economic, și de a asigura activități practice de terapie prin artă familiilor afectate.

Pe lângă susținerea emoțională, prin activități practice, a mamelor din categoriile vulnerabile, campania are și rolul de a stimula activitățile de tip Do it Yourself și de susținere a mamelor antreprenoare.

Kit-urile, realizate de mamele antreprenoare din comunitatea WAHM sunt o invitație captivantă de a descoperii și practica meserii și meșteșuguri felurite: împâslit, țesut, realizat bijuterii sau tablouri cu licheni, cusut, creativ, modelaj, făurit figurine de ipsos și lumânări decorative, brodat.

Fiecare kit conține materialele, instrumentele și instrucțiunile pentru una dintre activitățile menționate.

Faci parte din segmentul țintă al campaniei?

Categoriile vulnerabile sunt: familii monoparentale, fără venituri, cu venituri mici, cu mai mult de doi copii. Dacă te regăsești în cel puțin una dintre aceste categorii, așteptăm cu drag înscrierea ta!

Cum te poți înscrie?

Înscrierea se face prin completarea formularului pe site-ul WAHM: https://wahm.ro/2020/06/start-from-home/.

Data limită de primire a cererilor de înscriere este 15 iulie.

Au prioritate mamele care se regăsesc în mai multe categorii vulnerabile.

Selecția pentru atribuirea kiturilor se face în urma analizei formularului de înscriere, iar kit-urile le distribuim aleatoriu.

Vrei să ajuți o mamă aflată în una din categoriile vulnerabile?

Poți distribui articolul, în felul acesta, ajuți mesajul să ajungă la mamele care au nevoie de el, iar KIT-urile DIY să ajungă la mamele cărora le va fi de cel mai mare folos! Îți mulțumim pentru susținere!

Informații despre campanie

“Start from home” este o campanie inițiată de către Asociația Work At Home Moms și susținut de programul Start ONG.

Asociatia Work At Home Moms are ca scop promovarea mamelor antreprenoare și susținerea celor care doresc să lucreze part time, project based, home based.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. 

Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

Credit imagine: Pexels from Pixabay

Share me:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu
×

Cart