Termeni si conditii

Inainte de utilizarea site-ului www.ludotech.ro sau de a plasarea unei comenzi prin intermediul magazinului online www.ludotech.ro va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor. Prin utilizarea site-ului precum si prin plasarea unei comenzi pe www.ludotech.ro, va confirmati acordul de a respecta Termenii si Conditiile prezentate. Administratorul site-ului www.ludotech.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara anuntarea in prealabil a utilizatorilor site-ului.

1. Informatii generale

Site-ul www.ludotech.ro este administrat de SC Ludotech Network SRL, inregistrata la Registrul comertului cu numarul J40/2429/2017, cod de identicare fiscala 37126513, cu sediul social in Bucuresti, Bdul Basarabia Nr. 256G, Biroul 7.1A, Etaj 7, Sector 3, cont IBAN RO81INGB0000999906679552 deschis la ING BANK, denumita in continuare Vanzator.

Utilizatorul este persoana fizica sau juridica care viziteaza site-ul www.ludotech.ro.

Cumparatorul este persoana fizica sau juridica care plaseaza o comanda prin intermediul magazinului online www.ludotech.ro .

Comanda este documentul electronic prin care cumparatorul transmite vanzatorului intentia de a achizitiona produse de pe site-ul www.ludotech.ro.

2. Documente contractuale

Prin plasarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.ludotech.ro, Cumparatorul este de acord sa fie contactat telefonic sau prin email de catre Vanzator in vederea efectuari operatiunii comerciale.

Notificarea electronica primita de Cumparator prin email dupa plasarea comenzii are rol informativ si nu detine caracter contractual. In cazuri exceptionale, din motive justificate, Vanzatorul poate modifica cantitatea produselor din comanda, situatie in care va anunta in prealabil Cumparatorul. Contractul se considera incheiat in momentul in care Cumparatorul primeste de la Vanzator notificarea de expediere a Comenzii.

3. Comanda

In procesul de plasare a comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate pentru efectuarea operatiunii comerciale sa fie reale, corecte si complete. Vanzatorul are dreptul de a anula comanda Cumparatorului in situatia in care datele furnizate de acesta sunt ireale, incorecte sau incomplete.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a contacta telefoninc pentru confirmarea comenzii Clientii aflati la prima comanda.

Toate ofertele promotionale si reducerile de pret sunt valabile in limita stocului disponibil si in limitele de timp precizate.

Pentru comenzile a caror valoare depaseste suma de 500 lei Vanzatorul isi rezerva dreptul de a cere Cumparatorului confirmarea telefonica a comenzii, precum si plata in avans prin virament bancar.

Comenzile clientilor care au prezentat un comportament neloial (neridicarea comenzii sau alte situatii neadecvate) vor putea fi onorate numai prin achitarea platii in avans prin virament bancar. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comenzile Clientilor cu comportament sau limbaj nepotrivit.

Orice sesizari cu privire la eventuale neconformitati sau erori aparute in momentul procesarii comenzii, se face in scris in 48h de la primirea comenzii. Orcie sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

4. Anularea comenzii

Comanda poate fi anulată prin e-mail sau telefonic, pana in momentul primirii confirmării de expediere.

5. Returnarea produselor

Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, notificand in scris, prin e-mail Vanzatorul. Retragerea se poate face fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie sa fie in stare noua (nefolosit) si insotit de toate documentele cu care a fost livrat.

Transportul produsului pentru returnare va fi achitat de Cumparator.

Vanzatorul va inapoia contravaloarea produsului returnat (fara taxele de transport, acestea intrand in cheltuiala Cumparatorului) in termen de 14 zile de la primirea produsului returnat in stare noua, in contul bancar furnizat de Cumparator.

Vanzatorul are dreptul de a refuza produsele uzate sau deteriorate de catre Cumparator, produsele personalizate la cererea Cumparatorului, precum si in situatia in care termenul legal nu a fost respectat.

6. Responsabilitatea Vanzatorului

Vanzatorul actualizeaza stocurile pe site, insa nu poate garanta disponibilitatea produselor. In cazul in care apar diferente de stoc, cumparatorul este informat corect, conform Termenilor si Conditiilor de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii.

Vanzatorul se obliga sa livreze Comanda in sistem de curierat door-to-door.

Vanzatorul va efectua livrarea Comenzii numai pe teritoriul Romaniei.

7. Responsabilitatea Cumparatorului

Prin crearea si utilizarea Contului de utilizator, Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor (username si parola) si pentru gestionarea activitatii Contului.

Utilizarea site-ului www.ludotech.ro si/sau plasarea Comenzilor pe site-ul www.ludotech.ro, implica acceptarea in mod expres si irevocabil a Termenilor si Conditilor de catre utilizator sau Cumparator, in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Vanzator, fara notificarea prealabila a utilizatorilor site-ului. Acceptarea Termenilor si Conditiilor site-ului se confirma de catre Cumparator inaintea plasarii fiecarei comenzi, prin bifarea checkboxului corespunzator din Site de pe pagina de Comanda si/sau prin trimiterea Comenzii prin e-mail sau telefonic.

Cumparatorului ii revine responsabilitatea acuratetii datelor furnizate pentru efectuarea Comenzii, precum si responsabilitatea de a efectua plata Comenzii catre curier in momentul livrarii.

8. Datele personale

Datele furnizate de Cumparator vor fi folosite de Vanzator numai pentru efectuarea operatiunii comerciale. Informatiile furnizate in formularul de comanda vor fi folosite numai pentru confirmarea si livrarea Comenzilor. In situatia in care datele furnizate sunt incorecte sau incoplete, Cumparatorul are responsabilitatea de a notifica cat mai curand Vanzatorul, pentru buna desfasurarea a operatiunii comerciale.

9. Dreptul de autor

Continutul (atat imagini cat si text) prezentat pe site-ul www.ludotech.ro apartine in exclusivitate Vanzatorului. Utilizatorul, Cumparatorul nu are dreptul sa copieze, sa altereze sau sa distribuie parti ale site-ului fara acordul scris al Vanzatorului. Orice actiune de acest fel se considera incalcarea dreptului de autor si poate fi sanctionata conform legii.

10. Forta majora

Nici una dintre parti nu poate fi considerata responsabila in cazuri de forta majora.

11. Legea aplicabila – Jurisdictia

Prezentul contract este supus legislatiei romane. Orice dezacord va fi rezolvat pe cale amiabila, iar in situatia in care rezolvarea amiabila nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente ale Municipiului Bucuresti.

Close Menu
×

Cart